mandag 7. juli 2008

New York - Sightseeing

Vi tok på oss spanderebuksene og tok turen ned til det hippeste utelivsstrøket i NYC, The Meatpacking District. Vi satset høyt og planla en tur inn en hotellbar i toppetasjen på en av de høyeste skyskraperen i downtown manhattan. Det var selvfølgelig ett par ting vi ikke hadde sjekket ut. Først måtte man ha dress, veldig mye peng, kjenne vaktene, egen sjåfør til ferrarien hjem og aller helst vær dame. Så med en liten diskusjon med vakten så vi ikke noe grunn til å stå utenfor lenger. Etter flere andre forsøk på forskjellig plasser fikk vi samme svarene. Vi kunne bestikke vaktene med MYE cash, men vi kom oss inn.

Vi tok oss en liten snarvisitt opp i Rockefeller senter i dag, der vi fikk se litt av det byen har å by på. Så nå har vi vært på, ”Top of the Rock”. Check!.

Vi tok også subway ned for å se på de kjente tårnene World Trade Center, men vi ble litt skuffen siden vi ikke fant de. Enten har vi gått feil eller så er det ett veldig godt salgstriks for NY. Så vi endte opp på Wall Street og Dreyer rotet bort alle pengene sine i noen aksjer… Send us money!

1 kommentar:

Anonym sa...

var no kjekt å høre fra dere igjen,ser no ut t at gutta har d moro ja,iallefall moro for oss å lese/se dere.klemz fra mamman t vegar.