lørdag 22. november 2008

The Others

Som de gode menneskene vi er, tenker vi selvsagt på andre reisende og turister. Vi har derfor valgt å dedikere hele dette innlegget til denne gruppen mennesker.

Skulle du være så heldig å finne ett bilde av deg selv her, kan vi selvfølgelig sende det til deg mot en liten ubetydelig sum ($39,90). Siden det nesten bare er kinesere og en europeer blant bildene, gjelder egentlig dette bare Anders …vår tidligere reiseleder.


















9 kommentarer:

Anonym sa...

He dokke tatt bilda av andre sine foto objekt no?
Alle kikka no vekk fra kameraet. :p

Anonym sa...

Nei nå vet jeg ikke hva du snakker om... desse har vi fått til å stille seg opp! det er bare det at vi har valgt en litt annen vinkling, så vi får ett litt mer kunstnerisk preg over posituren til fotoobjektet...

Anonym sa...

E blei nr 9000 på blogen å dere burde hatt premier for dem som treffer dem runde talla.

Anonym sa...

Vi hadde planlagt premie til leser nr 9000, men siden du er anonym må vi desverre vente på neste mulighet. 10 000... Men vi ønsker deg en fortsatt god dag, og håper på et gjensyn om ikke så altfor lenge.

(ps: vi har gitt Anonym et flaxlodd i trøstepremie, men du vant desverre ikke:) )

Anonym sa...

Hei Vegar:)
Har ikkje fått me me at du e på tur e:p Men ser ut som dokke har det kjempe fint og dokke får opplevd en masse:) Håpe alt e bra:) Når kommer du til Ålesund da?:)
Klem fra Tobias og Birgitte:)

Anonym sa...

Har du ikke, hmm... det var dårlig av meg, trodde jeg hadde informert alle... vell jeg kommer hjem en gang på nyåret, så da skal jeg nok klare å komme å besøke dere. Godt mulig jeg blir en liten stund i Ålesund. Håper alt er bra med den lille familien :)

Anonym sa...

hehe... ja det må du gjør vettu:) Vi har det bare bra:) Tobias begynne i barnehage 1. des, så det blir spennende! Men da må dokke kose dokke videre på tur! Så håper vi at vi ser de når du e i Ålesund:)Skulle hilse så mye fra Webjørn også:)
*Tobias, Webjørn og Birgitte*

Anonym sa...

E skal nokk klare å tyne deg for premien for å være nr. 9000 når du kommer hjem å kansje jeg klarer nr . 10000 også. Du må ikke være snill å grei ellers kan hende døra er låst når du kommer til Norge

Anonym sa...

Mange søtinga der gitt ;)