fredag 12. desember 2008

Julekalenderen

Hallo,
da "ontheroad crewet" fikk en forespørsel fra CNN om å lage en julekalender, var De ikke sen å be. De har gjennom en lengre tid gjort sitt ytterste for å glede Dere, seere og lyttere. De fikk selvfølgelig en prøveperiode på 9 episoder, utover pilotepisoden som ble sendt 01.12.08. Siden responser har vært lavere enn det De hadde regnet med, har nå denne serien blitt tatt av luften. Det er selvfølgelig trist for "ontheroad crewet", men også for Dere som har ytret Deres glede over akkurat denne kalenderen. Så da vil vi på vegne av "ontheroad crewet", takk så meget for all respons og ønske alle en fortsatt God Jul.

mvh
Teknisk avd. v/www.ontheroad.no

...ok, ikke helt sannheten. Det som har skjedd nå har nok ikke noe med den responsen som vi har fått, som har vært langt bedre en vi noen gang kunne ønsket. Så vi vil takke alle som har sett på "serien", enten om du har valgt å ytre det på bloggen eller ikke. Det har oppstått litt tekniske problemer. MacBooken som Dreyer har hatt med hele turen valgte å gå fra oss og dø stille inn for 3 dager siden. Vi hadde selvfølgelig ikke tatt sikkerhetskopi av mer enn 10 episoder. Vi har nemmelig hatt nesten alle episodene ferdig siden slutten av november. Slik det ser ut nå må vi vente til vi får reparert MacBooken, og se hvor mye vi har mistet. Vi skal se om vi klarer å få ut noen episoder framover, men vi kan ikke love noe. Siden vi ikke får lagt ut episoder hver dag, må vi gå bort fra konseptet julekalender, og heller kaller det reisetips. Det vil da plutselig komme reisetips framover når vi får begynt å redigert sammen igjen filmene. Så håper vi på at dere fortsatt vil følge ferden vår videre. Vi har forresten kommet oss helt til Byron Bay. Her kan vi da benytte muligheten til å takke, Gjermund, Peter og Lepp for tak over hode.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ej som venta spent på en hilsen!!! Skulle ej få det? heheh ;) Vi håpe dokke får fiksa driten :p iselin

Anonym sa...

Alle vill bli lagt ut, det vill bare ta litt lengre tid... :)

iselin sa...

Det e bra! :)

Anonym sa...

Tror vi må utsette jula nå vist ikke julekalenderen er på plass snart

Anonym sa...

hehehhe.. makan altså:) men ej fikk veffal hilsenen min før jul, så ej e vell fornøyd..selv om de suge å bryte en 10 dagers lang tradisjon ;)