mandag 18. august 2008

Sinte Innlegg!!!

Nå har vi reist rundt USA i ei lita stund, og vi føler det er ett par tre stykker som følger med oss her. Vi har som tideligere nevnt, oppfordret folk til å komme med tips om ting som skjer rundt der vi befinner oss. Eller slik vi kan ta et fly å få det med oss. Om DU sitter å lesere dette og har hørt om Gumball 3000, snakker vi kanskje til deg! Om du hadde hørt at de skulle starte i California og var i Las Vegas 13. august! Da bør DU faen med tie for livet, for vi er så jævla forbanna siden vi kun fikk sett ett par biler når vi ankom Vegas 14. august!! Vi hadde no selvfølgelig gitt faen i grand canyon og route 66, det er da tross alt bare noe gammalt søppel langs en gammel og dårlig vei!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var da svært til kjeftesmelle.
Da dere planla turen var det lite rom for innspill, hverken på den ene eller annen måte. De fleste av oss tror vel at det er best å holde seg i ro, og på ingen måte forsøke å påvirke turen og det dere måtte oppleve.
Dessuten er dere vel flinke nok til å søke på nettet til at dere klarer å finne ut hva som skjer i nærheten av dere.
Det skal visst nok være et bra fyrverkeri i Sydney (Sydney Harbour Bridge) på nyttårsaften (December 31st).
Ellers får dere ha lykke til med søken etter spennende avvekslinger.

Ellers må jeg si at bloggen er godt skrevet og har god underholdningsverdi. At det i tillegg er mulig å vite at dere har det bra, er jo bare et pluss.

God tur videre, hvor dere enn måtte dra.
hilsen fra dreyeronkel

Anonym sa...

Gikk dere glipp av Gumball.. He he.. Til pass for dere når ikke jeg fikk se det, heller :o)
Sender en syooor klem til Vegar. Savner deg og perfeksjonismen din ;o)

Klem Betzy.

Anonym sa...

Vi søker som regel opp de byen vi er kommet til på google om vi har nett. Hovedsaklig ting vi vet er der og slike ting, siden Gumbal har brukt å vært i europa var dette ikke noe som slo oss, helt til vi var ute å drakk på hard rock og der stod 10 biler av sjelden rase, og noen med klistremerker.
Vi skal kanskje bruke litt tid framover på googling, så kan det hende vi rekker noe også en dag, ferien er ikke over enda så ...

Vi skal sjekke ut det med det fyrverkeriet, så kan det hende det er såpass høy standard på det, at det stiller til våre underholdningskrav :P

Anonym sa...

No må ikke du vær så gretten Dreyer. Noen biler er nå ikke det værste å gå glipp av. Ser ut som om det er nok å oppleve med dere. Knall bra blogg til nå så må ikke slutte. Mange bra bilder iallefall. Inderfamilen er et av de beste jeg har sett på lenge.

Jeg også har hørt om det der rakettstyret i Sydney, så det bør muligens sjekkes ut.

Er det liv i det lille krypdyret forsatt eller har det havnet på grillen?

Anonym sa...

Skal nok ikke gi oss enda med bloggen, og kan vel si meg meget fornøyd med inderbilde. Har noen andre lignende også, men det der overgår alt med tusen, 19 indere!

Han Texas lever i fult vigør, i dag har han drukket som en skikkelig helt. Så han koser seg i vegas han også. Han bruker å dra kassa full av chicks og ha full fest, men vi har vendt oss til bråket. Han må da få more seg han også :P