søndag 5. oktober 2008

Hvor lenge skal vi egentlig være på ferie?

I den siste tiden har mange stilt oss spørsmål om reisen vår. Hvor lenge skal dere egentlig være på ferie? Hvor går ferden videre? Er dere snart tom for penger?

Hvor ofte har du ikke vært på ferie og fått flere dager spolert av dårlig vær eller matforgiftning? Siden vi er erfarne globetrottere og har vært ute en vinternatt før, er dette ei kjent felle. Siden vi går inn for å få en fabelaktig tid på alle plassene, må man regne inn muligheten for slike ting. Så om det plutselig blir regnvær ett par dager, er det ikke annet å gjør enn å forlenge oppholdet der i tilsvarende dager. Dette gjør da at vi alltid får med oss alt vi vil se på de gitte plassene og får en fenomenal ferie.

Men et konkret svar vil da bli vanskelig å gi på de fleste spørsmålene. Siden vi har klart å sprengt budsjettet med flerfoldig tusen, er det pengemangel som er den store bekymringen rundt leirbålet de sene sommernettene. Vi har nå innført kjøpestopp på ubrukelige ting, men denne gangen blir den litt mer alvorlig enn den vi foretok oss i Orlando. Den kan vi vel kalle en stor fiasko.

Vi har fått meget god respons på de tingene vi har gjort, og det vil vi takke alle de trofaste leserne for ( Dreyer; ”Takk takk alle lesere! Jeg vil også benytte muligheten til å hilse til alle kjente, Hei!”, Clausen: ” Siden Dreyer har takket leserne, vil jeg benytte muligheten til å (smiske med mamma) takke familien, for uten dere har denne turen ikke vært mulig å gjennomføre” ) Men om vi er i posisjonen til å ønske oss mer, er vi ikke helt sikker på enda. Vi har lagt merke til at vi legger ut bilder på bloggen vår uten særlig respons, men i det de blir lagt ut på Facebook er det kommentarer i hytt å gevær. Vi har enda ikke hørt at bloggen vår har bitt noen, så vi regner med det skal vær trygt å skrive kommentarer der også.

Siden det er mange som uttrykker sin misunnelse på ferien vår, kan vi si det slik at det ikke er bare bare å vær på ferie. Alltid nye rom, alltid nye folk, alltid nye senger, alltid nye byer. Så med en gang vi er blitt kjent med en by eller en person må vi fortsette ferden og starte på nytt igjen. ☺ Så vi har nok å stri med.

Men nå må dere på ingen måte tro at vi er tom for box-fresh t-skjorter. Så vi har ikke tenkt å legge inn årene å avslutte ferien enda. Det vil komme mer lesestoff utover de mørke høstnettene, og kanskje en liten overraskelse eller to... Vi kommer også til å gi en liten ”oppmerksomhet” til de som er mest aktive på bloggen fremover. Så det er bare en ting å si, Go Blog!



Reisehilsen fra Dreyer & Clausen

5 kommentarer:

Anonym sa...

hehhee.. dokke har det hardt forstår ej;) hehe.. off, tenk å måtte oppleve nye bya å møte nye folk.. høres kjipt ut, tippa dokke e missunnelige på mej så e her å går skole i drittværet;) hehe..

Anonym sa...

å btw, bestikke folk for å skrive..:) hehehhe.. dokke ekje heilt rett;)

Anonym sa...

enig... hardt å være på ferie, hehe. Hvor går turen videre? Btw, responsen har i grunn uteblitt fra min side. Sikkert pga jeg er skrekkelig misunnelig. Men er det respons du vil ha så er det respons du skal få. :-) Have fun go mad

Anonym sa...

vi er missunnelig på andres skolegang ja, må huske at du blir noe til slutt, vi ender opp i ålesund igjen :P eller en annen plass... her tar vi i bruk alle hjelpemiddel vi kan:)
ferielivet er hardere enn det ser ut, men siden vi er erfarne globetrottere ser det enkelt ut. Og neste stopp på turen bli japan

Anonym sa...

Yo mann! Det blir fortsatt Sydney på nyåret? Jeg forventer oppmøte på Bondi! Ikke bruk opp alle pengene! :)