fredag 2. januar 2009

Happy New Year! - Sydney 2008/2009

Da var vi ferdig med 2008 og vi er tilbake med nyladede batteri, både våre egne og dem vi har i kameraene. Vårt nyttårsforsett er å bli mye flinkere med bloggen! Det er vell bare å innrømme at vi mistet litt gnisten i det harddisken tok kvelden og vi mistet store deler av både julekalenderen og bilder. Men som en klok mann (eller dame) en gang sa; ”det er ikke vits i å gråte over spilt melk”. Så ved hjelp av gratis internett på McDonald’s har vi nå fått tak i det fleste programmene vi trenger for å forstette bloggen!

Så nå er det bare å holde seg fast og se hva det nye året innebærer for ontheroad crewet!

Vi starter det nye året med en liten smakebit på hvordan vi valgte å tilbringe de 12 siste timene i 2008. Og det er bare en ting å si, vist du ikke har planer for neste år. Og du ikke har noe imot sol og sommer, bør du absolutt ta turen til Sydney. Det er bare ett ord som kan forklare stemningen og det er magisk!

Godt Nyttår, alle sammen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nå får dere pelle dere tilbake fra Mc'ern. Vi har ventet på dere en stund nå! Ikke flere senger her heller. Håper dere finner ut av noe...

Anonym sa...

Ikke så lett å oppdatere bloggen med 0,1 kbs... men nå ser vi slutten her :) og Mc'ern burger ruler!

Anonym sa...

GOdt nyttår :D

Anonym sa...

Godt nyttår til dere begge,håper dere fortsatt har det bra,var kjekt å se dere i oppdressa,men no gleder jeg meg til dere kommer hjem igjen,når no det måtte bli, blir no vel slutt på pengene en dag hehe.Klem fra mamma clausen.