fredag 13. mars 2009

The Christmas Kalender - The End

Har ontheroad-crewet lovet noe, så holder vi det, i motsetning til alle politikerne. I midten av desember ble vi utsatt for en liten ulykke, og alle dere som har fulgt oss den siste tiden er vel fult klar over hvilken ulykke det er snakk om her. Nemmelig da MacBooken til Dreyer valgte å forlate oss. Vi mistet mye motivasjon og noen bilder i lag med MacBooken, men nå har vi endelig klart å rote sammen litt av julekalenderen (bedre sent en aldri). Vi har nok dessverre ikke alle de resterende episodene, men vi har gjort vårt beste. Vi kan vel ikke gjøre annet enn å beklage til de som ikke får noe bilde, og de som ikke får noe episode eller bilde i det hele tatt. Selv om mange tror vi kan trylle, er nok ikke dette tilfellet. Så nå legger vi alle kortene på bordet og gir dere lesere alt vi har fra julekalenderen. Så får dere kose dere med de siste restene.

Mvh
Filmavdelingen v/www.ontheroad.no

PS: Filmavdelingen tar fullstendig avstand fra ”The Aqua Movie”, og vi har ikke hatt noe med dette prosjektet å gjøre!

For dere som ikke henge helt med, var dette noe som ble spilt inn i november 2008. Det ble plukket ut personer som hadde valgt å si noe eller legge inn en kommentar på bloggen vår fram til 1. Desember. De fikk en julehilsen, samt et reisetips som ofte er nyttig når man skal ut å reise. For å lede dere inn på rett spor igjen, vil vi være så snill å legge ut den siste episoden som gikk på luften 10.12.2008. Så håper vi at vi klarer varme noen hjerter.


Gjennsyn med Episode 10




Episode 11




Episode 12




Episode 13




Episode 14




Episode 15




Episode 16




Episode 17




Sist men ikke minst har vi valgt å legge ved en liten smakebit på noen av feilene vi har gjort (det er kanskje vanskelig å skjønne at vi har gjort noen feil, men slikt skjer også de beste :P ) Her ligger også noen "best of" og en oppsummering av alle God Jul bildene som har blitt sendt, samt de som ikke ble sendt som vi hadde liggende. Så da er det bare å finne kakaoen, lene seg tilbake igjen i sofaen og trykke på "Play", enjoy!





That's all folks!

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahahhaa..ELSKA tabbene, å ikkje minst karane mine;) ehhehehe..

Anonym sa...

hehe, enig med Jeeany. Tabbevideoene var seesteiikanes bra. :-) Ikke slit dere ut

Anonym sa...

Hehehe.. Ej MÅ bare flire!! Dokke e fan ikkje god! :p Men ej fikk jo ikkje jule hilsen!! ;(

Anonym sa...

Får ikkje til å sjå ep 16 og 17.. Men får prøve seinere..

He dokke filma nokke særlig fra andre ferie ting? eller går d mest i bilder?

Anonym sa...

Godt å høre noe faller i smak. Og vi skal nok ikke slite oss ut med det første..

Bare å prøve igjen daniel, kan ikke gi deg så lett :p
Hmm... selvfølgelig har vi filma andre ting :P vi har filma noen gatedansere i NY :P

Anonym sa...

Bra nokken e enig me mej Kols, ekje kvar dag de;)